Voordelen van INTERRA®Scan

InterraScan

Voordelen van INTERRA®Scan

De voordelen van nauwkeurige bodemscans, bodemkaarten en analyses voor telers en adviseurs.

De snel stijgende inputprijzen en strenge regelgeving zorgen ervoor dat telers meer dan ooit onder druk staan om efficiënter en duurzamer te werken. INTERRA®Scan van Syngenta is de slimme oplossing voor gewas- en gewasbeheer die je helpt bij het aanpakken van de grootste uitdagingen in de landbouw van vandaag.

Maak slimme keuzes voor een gezondere bodem

INTERRA®Scan meet de bodemgezondheid met een ongekende nauwkeurigheid. Door de exacte status van belangrijke elementen en eigenschappen van de bodem te begrijpen, kun je inputs efficiënter gebruiken. Daarnaast kan je data-gedreven beslissingen nemen over variabele bemesting en bekalking, zaaidichtheden en de hoeveelheid organische stof beheren.

Omarm duurzamere landbouw

Gezonde bodems kunnen zorgen voor stabiele voedselproductie en klimaatverandering tegengaan. De hoogwaardige bodemkaarten van INTERRA®Scan geeft je een een goed beeld en begrip van de bodemgezondheid. Dit biedt nieuwe inzichten voor duurzame landbouw en carbon farming en het helpt je bij het verkrijgen van eventueel beschikbare subsidies/financiering.

Kies voor een toekomstbestendige aanpak

Onze geavanceerde technologie bewaakt je bodemgezondheid om te helpen deze gezond te houden of te verbeteren. Het vereenvoudigt niet alleen de beslissingen van vandaag om direct effectievere resultaten te behalen, maar beschermt ook de langetermijntoekomst van je bedrijf.

InterraScan
InterraScan

Bekijk hoe wij je kunnen helpen

Neem vandaag nog contact op

Overwin de uitdagingen vandaag

De druk waaronder boeren vandaag de dag staan - van stijgende inputkosten en nieuwe regelgeving tot klimaatverandering zijn enorm. Daarom vinden we het onze taak om je te ondersteunen terwijl je je aanpast aan de veranderende omstandigheden in de landbouw. We willen helpen door:

play_circle
Interra Scan - nowa technologia skanowania gleby!

Ontdek hoe INTERRA®Scan voor jou kan werken.

Neem contact op voor meer informatie of om te bespreken hoe INTERRA®Scan voor jou zou kunnen werken.

De capaciteit in dit eerste jaar is beperkt en we willen er zeker van zijn dat elke deelnemer de persoonlijke zorg en aandacht krijgt die nodig is om het meeste uit deze unieke bodemscan voor jouw bedrijf te halen.

+31
Ik begrijp dat mijn persoonlijke gegevens worden verwerkt in overeenstemming met de INTERRA®Scan-privacyverklaring *
InterraScan brochure
InterraScan brochure

Download de brochure

INTERRA®Scan: Telers helpen om bodemgezondheid te begrijpen en verbeteren

INTERRA®Scan is een innovatieve bodemanalyse-service die telers in staat stelt om met data onderbouwde beslissingen te nemen over hun bodembeheer.
 
 

Variabel toepassen & zaaien:  Dé trend in landbouw. Ondersteund door INTERRA®Scan

Variabele toepassingssnelheid en zaaien vertegenwoordigen een aanzienlijke vooruitgang in precisielandbouw, en een toenemend aantal boeren in Nederland en België omarmt deze technologie.

De voordelen en het potentieel van INTERRA®Scan: wat zeggen telers?

Hoewel het concept van geavanceerde bodemscanning futuristisch lijkt, zijn de voordelen en het potentieel van INTERRA®Scan zeer reëel en meteen inzichtelijk.